Förberedelser

 

 

Efter jobbets slut på Maxi klockan tre på tisdagen drog jag in till Center Syd för att införskaffa lite prylar inför resan.

 

När brorsan inför julen skulle kolla ut en väska på Stadium fastnade jag samtidigt för en annan väska, den var så intressant att jag inte kunde hålla mitt VISA-kort borta från läsaren inne på Centans Stadium. Kolla färgen. Fantastisk.

 

Amazing

 

 

Efter detta drog jag in till det nyöppnade Stadium Outlet och från rekommendationer av R. Holst införskaffades också (eventuellt de snyggaaste, eller inte?) löparskorna i världshistorien. Är dem rosa?

 

De är nog ganska fula egentligen =)

 

 

Passade även på att handla en såkallad "arbetarskjorta" inne på Dressmanns rea, hundra spänn kan man väl bjuda på? Lite skön är den rackaren allt...

 

Spana in mönstret

 

 

Efter att ha meckat ihop lite av mina flyttlådor inne på farsans överblivna rum kunde jag efter att Andreas hittat mitt pass med gott samvete gå och lägga mig någon gång kring femsnåret på morgonen.

 

Lite innan elva ringde en trevlig tjej från Kilroy Travels och efter att ha meckat med visumsansökan i flera månader fixade hon det åt mig på en halvtimme, ytterligare någon timme senare fick jag bekräftelse av de australiensiska myndigheterna att jag fått ett visum. Nu kan mamma sova lugnt.

 

Det var allt för nu. Hörs snart igen. Puss, kram, handslag, eller något annat beroende på vem du är!