Tung dag

 

Har du någon gång blivit skrämd av en annan persons snarkande? Det låter otroligt, men det har faktiskt jag. Jag hoppade nästan upp ur sängen ett par gånger inatt. Det var liksom inget ihållande snarkande, utan det kom typ en gång var femte minut och då med en dundrande kraft, helt otroligt. Den skyldige är en malai som kommer från södra delarna Borneo. Hoppas han flyttar snart.

 

Efter att jag lyckats somna om ett par gånger och efter, återigen, en längre tids snoozande, klev jag upp ur sängen vid tio-över-sju-snåret. Har noterat att tiden som är bestämd, 07:30, tas med en viss klackspark. Så jag gled ensam in i parkeringshuset där Diverse Borneos dykutrustning är inlåst vid 07:40-tiden. Fick gå upp och hämta snubben i shopen för att sötta igång med uppackningen av utrustningen, som ju tyvärr också är en del av jobbet.

 

Efter ett "dyk" som varade i typ två och en halv timme när man var både galet kall och galet "nummer-ett-nödig" var det bara att springa in på dasset efter att vi blivit hämtade av "boatman". Dyket handlade om att tyskan (en av de har hoppat av) och "mexikanen" skulle visa att de kunde ett gäng skills, som typ att simma utan mask, ganska bull egentligen. Efter detta fin lunch på samma restaurang som vanligt och sen ytterligare ett dyk, sen när man kommit tillbaka och hämtat alla böcker i shopen stod klockan plötsligt på 17:00. Nu är jag riktigt trött.

 

För att följa mitt upplagda schema jag har fått måste jag läsa igenom två kapitel och svara på ett gäng frågor tills imorgon. Har ingen som helst lust att göra det när jag sitter här sönderbränd (det sägs att det är rain season nu, men det kan man inte tro direkt...) och fantastiskt trött. Menmen, det blir väl bara att så att säga bita i det sura äpplet och sätta sig med böckerna. De är inte ens på svenska...

 

Har varit och handlat, det var uttalat (det är det om det sägs på msn) att det skulle bli frukt, blev istället lite chips, dricka och tilltugg, haha snygg man är.

Tog en bild på det, men med tanke på att en japan (ja, det är han) ligger och sover kan jag inte gå in och rota runt bland mina prylar för att hitta överferingssladden.

 

Dagens tidningsrubrik, klicka här vettja, smaklig måltid! =)

 

 

Lite av min favoritrestaurang