24/7

 

Tjugofyra Sju. Något man gör mycket brukar man säga att man gör 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Jag dyker mycket, jag läser mycket om dykning och jag pratar mycket om dykning.

 

En klassisk dag är att jag vaknar vid sju, är på jobbet halv åtta, sysslar med dykning hela dagen, kommer hem vid kanske halv fem. När jag kommer hem snackar jag med lite folk, de undrar naturligtvis hur det går med min dykning. Dyksnack med andra ord. Efter det pluggar jag, just det, dykning, i några timmar (försöker iaf =) och sen är det till sängs. Sen går jag upp vid sju, är på jobbet halv åtta, sysslar med dykning hela dagen, kommer hem vid kanske halv fem. När jag kommer hem snackar jag med lite folk, de undrar naturligtvis hur det går med min dykning. Dyksnack med andra ord. Efter det pluggar jag, just det, dykning (försöker iaf =) i några timmar. Ni förstår nog...

 

Ni skall dock inte tolka detta som att jag klagar. Jag tycker det är jättekul och det är exakt därför jag kom hit där jag är nu. Under dagen händer så mycket att tiden går snabbt och helt plötsligt har man gjort tre dyk och är på väg tillbaka på fastlandet. Nice.

 

Igår gjorde jag lite fystest. Det gick klart godkänt, kanske inte riktigt vad jag hoppats på, men hyfsat. Inledde med snorkling i 800 (!) meter, sen var det trampa vatten i 15 minuter, varav de sista två med armarna i luften. Sista grenen är livräddning i 100 meter. Den görs eventuellt imorgon, eventuellt någon annan dag. Räcker att jag fixar det på under 5 och en halv minut för att bli godkänd. Ingen jinxning, men det "ska" man fixa.

 

I förrgår gjorde jag, ja vad sören gjorde jag igår? Vet banimaj inte, kommer kanske på det. Just det, var assistent till en Discover Scuba Diving Course som jag tidigare har berättat om. De två koreanerna som var med var så glada eftersom de aldrig ens typ sett en fisk i havet. Uppskattade det så mycket, då blir det naturligtvis lite extra skojsigt (så har man slängt in ett sådant ord också, check).

 

Med tanke på att jag inte har varit särskilt duktig på updateringar senaste dagen slänger jag även in vad jag gjorde idag =) Det jag gjorde idag var att vara med kunder på lite fundives. Det var nog mina tre bästa dyk såhär långt i Kota Kinabalu, sikten var bra och man fick se lite fina fiskar och dylikt. Har förresten hunnit med att klara två av mina teoriprov, bara sex kvar...

 

  Dagens:

- Livet är hårt, sa bonden.

- Grymt, sa grisen.

 

Kommentarer uppskattas, bidra gärna genom att gå in här och skriv!

 

 

Har suttit i tre minuter och tänkt på vad jag skulle skriva, men jag kom helt enkelt inte på något.

 

 

Rocky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 D