Sverige-England

 

 Hur tillbringar man bäst två dagars ledighet när man har en stad vid namn Atherton, en liten park i denna stad, samt fem engelsmän att tillhandahålla? Köper en fotboll och låter Zlatan peta Lampard och grabbarna på näsan såklart ;)

 

Efter lite problem á la bar överkropp utanför en katolsk skola och uppskjuten match drog det snart igång igen när eleverna återvänt till skolbänken efter sin lilla rast och parken återigen var fri att beträda. Bollen är av läder, men samtidigt så pass lätt att man kan spela barfota utan att få ont, en perfekt kombination.

 

Efter cirka en timme kände vi oss (i alla fall engelsmännen) tämligen nöjda, solen stekte på och brännan förbättrades, en trevlig eftermiddag. I skrivande stund, klockan 11 på lördagen, dagen innan veckan början igen, är planeringen så pass långt gången att vi skall in på AG (livsmedelsaffär) och handla lite käk, samt att parken återigen skall inträdas för lite bollattjande, nice.

 

Annars finns det inte så mycket mer att säga egentligen, förutom att jag är hungrig då frukosten hittills har uteblivit, samt att jag måste skaffa musik tills jobbet imorgon. Tobias var snäll nog att fixa fram ett par öronsnäckor (aka headphones) till min mobilspelare, men dessa är spårlöst försvunna, så får väl helt enkelt handla antingen ett par nya öronsnäckor till en sonyericsson, eller handla en billig mp3-spelare. Förslagsvis inne på Big W, det är där dessa prylar inhandlades.

 

Engelsmännen var, innan lönen, i princip helt panka, så fort James fick känna doften av pengar inhandlades en Ipod lyxvariant samt ett par fotbollsdojjor. Lönen var kring 650 dollar, varav han genast brände dryga 400 av dessa. Hyran är ännu inte betald, hur skall detta sluta för stackars James? Mat känns som en hyfsad prio också va? Snygg kille.

 

Solen steker på och gräsmattan är grön, kan bli en trevlig eftermiddag. CU (engelskt uttal)!

 

Kommentarer kanske?

 

 

 

Imorgon skall jag återigen hjälpa min vän, traktorn, att fylla upp sina vita lådor med avokado.

 

 

Typ såhär...