Some Pics

 

Jag har inte varit speciellt duktig på att lägga upp bilder, så tänkte lite av en klumpsumma och smälla upp det bästa so far. Men innan bilder kommer vill jag tacka för alla trevliga tips jag har fått. Speciellt tack till Maria & Anders som tipsade om Koh Lanta, det är en ö som har lite varaner, eventuellt en och annan apa samt även övriga småödlesorter. I detta nu ser planeringen ut enligt följande: Jag tar och går mina tre steg som jag inte har gåt för att ha behörighet till divemasterkursen. Efter detta beger jag mig antingen till Koh Lanta eller tar jag flyget till Borneo och fortsätter där. Tror dock inte att jag stannar. Menmen, bli inte förvånade om något annat dyker upp, detta är bara något jag slänger ur mig i skrivande stund.

 

Nu har jag dessutom påbörjat min utbildning, det är så att innan jag kan börja utbilda mig till divemaster måste jag gå tre steg vilka är ett som heter Advance Open Water tror jag, nästa heter något i stil med Rescue Course och det tredje Emergency course, vet dock inte i vilken ordning de två sista är. Igår gick jag en såkallad Refreshing Course, vilket helt enkelt innebär att förnya de kunskaper jag hade när jag dök sist, vilket var tre år sedan. Det märktes =) I början kändes jag som en vilsen tiger som blivit nerlurad av bytet den skulle jaga, men i slutet kan man nästan kalla mig en slug vithaj som låg och spanade in sitt byte och bara inväntade rätt tillfälle =) Nu på morgonen (thailändsk tid) påbörjade jag min advance course, vilken innefattar fem dyk, bland annat ett dyk där jag skall lära mig navigera. Nu på morgonen navigerade jag på land, i eftermiddag kommer jag ta med mig de färdigheterna ner i vatten. Det var nog det för så länge. Nä förresten, lite notiser också.

 

Dagens tråkiga: Blev jagad av en shemale med string igår när jag vägrade ta emot en brochyr (reklam) från honom, eller henne? Hur tilltallas de?

 

Dagens roliga: Måste hylla min lillebrorsas humör, det finns en sida som han visat mig som heter www.tjuvlyssnat.se där folk i vardagliga situationer har hört andra snacka om saker och ting, denna är tagen från en restautrang där två tjejer precis har ätit upp sin mat och kyparen kommer för att hämta tallrikarna:

 

Servitören: Var det gott?
Tjej: Ja det var gott!
Servitören: Nej det var det inte, jag vet hur det smakar.

 

Nu till bilderna!

 

Hög byggnad i Kuala Lumpur, var där uppe och kollade runt lite, bilden är dålig, men ett bevis på att jag varit där i alla fall =)

 

 

Tänk bort frillan så är det en bra bild!

 

 

En vanlig måltid med soppa... om det inte varit för kycklingfoten =)

 

 

Satt och snackade med amerikanen innan nattfärjan gick när han helt plötsligt slängde ur sig kommentaren: "Hey man, ther´s a fucking elephant" Soft =)

 

 

Fy vad gemytligt att man får en säng att sova i när man hugger en nattfärjan... om det inte varit för att den var cirka 3,5 centimeter hög, ha en bredd på 37 centimeter, samt att det inte legat 71 (helt sant) personer i samma rum (eller snarare lastrum)