Jacuzzimys

 

Lagom varmt vatten, skummat schampoo, stenhård, masserande luftstråle i ryggen, tuggandes på lite dansk fetaost, kan det bli bättre?

 

Idag och igår har det varit kanonfint väder på farmen, det gör allting så mycket bättre, skönare och lättare. Mycket finare helt enkelt.

 

Direkt efter jobbet igår när jag stod i duschen tyckte jag att jag hörde något ljud, men tänkte inte så mycket mer på det. Men det fortsatte och fortsatte, kan det vara brandlarmet tänkte jag? Ja, det kan det vara, tänkte jag. Det var det, konstaterade jag. Efter avsköljt schampoo och en lindad handduk runt midjan kunde jag gå ut i hallen och konstatera (fick berättat för mig) att det var de tyska granntjejerna som stekt korv i en icke infettad panna varpå senare slängt i olja, det slutade som det slutade... Nästa gång lånar vi inte ut vår köksutrustning till okunniga tyskar ;)

 

Idag hände ett gäng balla saker på jobb, till att börja med drog chefen igång en tävling som handlar om att man skall klara av att ta så många avokado som möjligt på en knippning med en "förlängningsarm", en verktyg som används för att ta avokado högt upp i träden. Det såg länge ut som att Dominic skulle vinna när han drog in en "okontrollerad" åtta, alltså att han tappade avokadona, fast han höll de ändå ett tag så det räknades. Cirka halvtimmen efter smeker jag in och gör en kontrollerad åtta, garanterad vinst? Jag var ganska säker på det i alla fall. Men typ timme senare smeker förstnämnda in en kontrollerad nia och smällde mig på fingrarna. Tungt, mycket tungt.

 

Sen efter ett tag gled Bryan in i gamet. Han brydde sig inte om att plocka avokado, han var nog anställd för att roa folk. Det första han gjorde var att fråga mig var jag kom ifrån. Efter att svaret blivit Sverige fick jag direkt frågan (som är fantastiskt vrängd, det var inte den här frågan jag fick alls, var mycket grövre, men måste censurera det lite...) "Hur är kvinnorna i sängen i Sverige då?" Hade inte snackat med honom alls innan. Skön snubbe, sen efteråt fick jag skjuts på hans fyrhjuliga MC, han påstod att jag inte skulle klara av att hålla i mig, men jag insisterade. Det klarade jag, men det var banimaj på gränsen, han drog upp ganska hög speed också, så jag antar att jag inte vågade något annat.

 

Imorgon skall han lära mig köra traktor och i dagarna skall jag få köra hans MC också. Hoppas han håller vad han lovar! :)

 

Han körde runt och gjorde "donuts" med traktorn också förresten, medans vi andra plockade avokado. Jag hoppas för hans del att han inte har provisionsbaserad lön ;) Han är nog ganska nöjd med timlön...

 

Kommentera kommentarer?

 

Nöjd