Ingen luft

 

Idag när vi skulle göra ett night dive (dyka i mörker med ficklampor, det är ball) och vi precis hade gått ned under ytan och kommit till botten på platsen, typ fyra meter djupt bara, gick min utrustning sönder. Jag fick ingen luft. Det var ju inga som helst problem egentligen, eftersom vi bara var på fyra meter. Dock var det lite snopet. Man har alltid ett extra luftmunstycke (hade kunnat ta min egen egentligen eftersom den funkade), men man är tränade att visa för sin dykarpolare att man inte har luft och hugga hans istället, så gjorde det. Gick hur bra som helst. Dock blev det inget dyk eftersom utrustningen var trasig, galet snopet. Sen kom vi tillbaka till stan och då fick man ta hand om utrustningen, göra rent den och återplacera den i förrådet, lite frusterande. Jag hade inte ens dykt, varför skall jag då göra rent andras utrustning?

 

Annars har jag haft en tung arbetsdag idag, började halv åtta som vanligt (sånn entré jag gjorde) i spöregn även idag. Fick en rast mellan två och halv fem, fast då gick jag igenom teori med Mark, så blev inte så lång rast. Hann dock hem och kolla lite på datorn och byta om, sen var det tillbaka till dykcentret för lite mat och sen var det nattdyket som gällde. Var klara klockan tjugoett. Nu borde jag plugga teori, men sitter framför nätet istället, ibland har man ett skönt liv! =)

 

Dykutrustningen är inlåsta i ett parkeringshus som man kommer till antingen genom att gå på vägen, eller som man kommer till genom att gena över en sluttande gräsmatta, man som jag är tar jag naturligtvis gräsmattan, det skulle jag inte ha gjort... Gjorde en klassisk "farsan" (för er som inte vet, Andreas slog ut bollen till hörna när han var liten och farsan skulle hämta bollen på en blöt gräsmatta, pang. Alla i bortalaget, samt bortalagets publik, samt alla spelare utom Andreas, hemmapublik, mm, garvade), liksom en klassisk "bananskalstrillning". Det värsta var att Britt (nya DMTn) såg det. Hade ingen sätt det hade det ju inte hänt, bull.

 

Alltid trevligt att "komma hem" med lite facebokande på kvällen, det är nice. Ciao.

 

Vill ni kommentera? Klicka här!

 

 

Inte bara katter som husdjur här