Hyrbilsdagstur 2

 

Lite grillning vid Lake Eacham, senare en lite spaning på Curtain Fig Tree och slutligen lite chillning vid Lake Tinaroo blev det idag, dock kom vi inte undan svordomarna över bilen idag heller.

 

Big John stod för handlingen och tillagningen av grillad korv och burgare. Han öppnade chipspåsarna och dippen till dessa också, läsken korkade dock vi andra upp och sen efter en skuren rödlök på träbordet var middagen klar att serveras! Fantastiskt gott!

 

Fick se en liten "march" av typ tusenfotingar, efter en uppskattning av mig blev det en sex meter lång rad av små håriga djur! Häftigt!

 

Curtain Fig Tree är ett stort, brett, samt egentligen tämligen fult träd som är otroligt majestätiskt där det står en bit in i skogen! Sådana växer inte på träd i Sverige ;)

 

Efter en liten biltur det det jättestora Lake Tinaroo som inte är allt för långt borta från Atherton var dagen avklarad och senare var det dags för matlagning inför arbetsveckan som kommer, samt städning och tvättning. Kanske inte bästa avslutet på veckan, men skjuter man på det är det bara att gilla läget...

 

Kanske inte så mycket jag bjöd på idag, men hur är det man brukar uttrycka sig: "En bild säger mer än tusen ord"?

 

Kommentera detta?

 

 

Smaklig måltid

 

 

Sex meter av...

 

 

...någon form av hårigt djur

 

 

Curtain Fig Tree

 

 

Antar att jag får sluta klaga på tyskarna som är kåta i våra älgskyltar