Hänget med koreanen

 

Har egentligen ingen aning om var jag skall börja. Jag gör någon slags "professionell" början och börjar i nutid och skriver att jag sitter inne på Backpackers Travellers Inn med gratis trådlöst internet utan att ha bokat, reserverat, eller på något vänster betalt ett öre för det, nice.

 

Nu gör jag den snygga "moven" och början från början för att sedan i slutet av inlägget komma tillbaka till där jag började. Jag åkte ifrån Lomma några minuter eter sex på kvällen den 13 januari, nu är det lördag 15 januari i Kuala Lumpur.

 

Fick sitta och vänta ett par timmar på Kastrup, dels eftersom jag var i jättegod tid och dels för att det enorma snöfall som kom över Köpenhamn försenade planet. En liten rolig parentes är att mitt fantastiskt rutinerade drag att skippa jacka eftersom det bara tar plats i handbagaget visade sig vara ett fantastiskt orutinerat drag då det dels är kallt att gå till flygplan i snöstorm och dels för att det är kallt att ligga på flygplatser i drag. Jag fick vänta typ åtta timmar i England på att mitt plan skulle gå till Malaysia. Flyget till Malaysia gick bra trots att det tog tretton timmar, sören vad jag sov! Jag tror faktiskt att jag sov mer än vad självaste Forss gjorde när jag, han och Johnny tog bilen till Sälen för ett par år sedan. Och det är inte lite, killen sov till och med när han körde ;) Jag hade ett helt tresäte själv, så jag hade det som säng, fantastiskt skönt.

 

Jag anlände till Kuala Lumpur lokal tid vid typ sex på morgonen, efter att allt med passrutinerna var klart drog jag och käkade frukost på något McDonaldsställe där jag även passade på att hugga den person som var mest "europeisk" till utseendet, jag ville ha hjälp med hur man tar sig in till stan. Det visade sig vara en trevlig tjej/kvinna från Malmö som numera bor och jobbar i Melbourne. Det kanske slutar med att jag blir arbetskamrat med henne =)

 

För att på något snyggt vänster länka ihop rubriken till texten har jag hängt hela dagen med en skön korean. Han heter typ John och han bor här på detta ställe, men han skulle iväg och hämta en polare och vi kommer inte träffas mer eftersom jag kommer ta en nattbuss till Thailand. Oj, vad hände där? Thailand?

 

Tillbaka till koreanen, vi träffades på bussen in till stan och bestämde att "göra stan" tillsammans. Vi såg twintowers och vi var uppe i det höga tornet som är typ 400 meter eller nått. Kan hända att det heter KL-tower. Det var kul. Jag fick en liten tygpåse som skall föra tur med sig, jag blev väldigt glad. Jag gav ingenting till honom.

 

Tillbaka till Thailand, jag snackade med en snubbe inne på boendet och han sade dels att det kommer bli riktigt svårt att få jobb i Australien som divemaster, så det bästa vore kanske att ge upp det, men jag tänker ge det ett ärligt försök. Han sade också att det är Koh Tao, en ö i Thailand som gäller om man skall utbilda sig eftersom det är dåligt här på västkusten, samt att det är billigare i där på ön. Nattbussen kommer ta typ tretton timmar. Usch, usch, usch!

 

Har jag missat något? Just nu är jag galet trött och klockan är här kvart över nio på kvällen. Inga bilder idag, har inte pallat föra över och väntar på att koreanen skall tagga mig på facebook på dagens bilder. Ha det kanon alla där hemma! Kom på att klockan är kvart över tre på dagen, man blir knäpp med alla tidsskillnader.