Europa

 

Efter ett gäng månader är det dags att bege sig tillbaka till Europa, men det är inte Sverige som gäller som första anhalt, första anhalt är Düsseldorf där brorsan har bokat in mig på ett fint hotell och fixat biljetter till någon fin Bundesligamatch, eller?

 

Igår var jag på orangutangcentrat i Sepilok. Det var bra i den bemärkelsen att jag såg orangutanger, men inte bra i den bemärkelsen att man knappt kunde röra sig med tanke på allt folk och inte heller bra i den bemärkelsen att entrépriset är tredubblat sen för fyra år sedan. Men det känns väl dumt att klaga med tanke på att jag såg mycket orangutanger; balla sådana, hungriga sådana, små sådana (två månader), underhållande sådana och faktiskt också knullande sådana. Haha, har en bra "porrfilm".

 

Just nu, när det onekligen börjar dra ihop sig rejält, känner jag mig hittills (det är inte slut än...) otroligt nöjd med resan och skall jag vara ärlig skall det faktiskt bli lite roligt att komma tillbaka till Sverige igen. Har roliga saker som väntar mig där också =)

 

Apropå det senaste: satt och snackade med en skön svensk på boendet där jag bor, och efter att jag visat honom Aftonbladets förstasida kläckte han ur sig kommentaren: ”Kurragömmans meste mästare har fan äntligen blivit hittad”. 

 

That´s all for now folks! See you in Europe!

 

 

Ball

 

 

Liten

 

 

Underhållande