DMT

 

På tal om förkortningar (som ju är inne nu sägs det) är jag numera en DMT, som i dykkretsar står för Divemaster trainee. Jag har med andra ord inlett min dykutbildning som jag kom hit för.

 

Jag antar att jag var optimistisk när jag trodde att det bara var att åka hit och ha sin utbildning fixad på någon enstaka vecka. Men den 19 februari om allt går som det skall kommer jag att vara en Divemaster, nice.

 

Den första dagen handlade om att vara assistent till instruktören vid en open water course (det första man börjar med när man vill lära sig dyka), det var ganska kul faktiskt. Gjorde inte så mycket förutom att "suga in information". Det är tre personer som går kursen, två tyska tjejer och en "mexikanare" som han kallar sig för. Han är från Michigan, men liknar verkligen han hundsnubben. Vad heter han? Kommer iaf att hjälpa dem imorgon och i övermorgon också, sen är deras kurs slut och då får jag göra annat.

 

Har inte fått mina böcker än, tänkte plugga hela kvällen ikväll, men det blev inte så mycket av det eftersom jag inte hade böckerna. Bull. Eller kan jag verkligen säga att det är bull?

 

För övrgit började dagen med en såkallad dubbelznoozning från min sida (= hade två alarm inställda, så de avbröt varandra) mellan halv sju och sju. Kanske inte så populärt när man väcker fem andra i rummet var femte minut ! =) Men det är lugnt, alla kommer vara härifrån inom kort, detta är inget ställe man stannar länge på. Nä förresten, den osociala japanen (tror jag) med brillorna och laptopen stannar i fyra veckor, han blir jag inte av med. Vem stannar så länge på ett och samma ställe? :P

 

Har inte hänt så mycket idag, var i "skolan" mellan halv åtta och typ tre, sen käkade jag en grillad fisk, kallad snapper.

 

Anmärkning: Vad är det för skillnad på "Infoga bild" och "Ladda upp bild"?

 

Citat, Blondinbella: Jag har aldrig pantat förut så vi får se hur det går.

 

 

Jag testade en ny smak Pringles som av någon konstig anledning inte finns i Sverige. De är gröna och har någon skum smak...

 

 

...som gjorde att jag kände mig lite konstig efteråt ;)