Borneo, del 2

 

Jag kan inte hålla mig ifrån Borneo. Denna gång kom jag inte till Borneo för varken dykning eller stadsvandring. Denna gång kom jag till Borneo endast för att uppleva den underbara natur som Borneo har att erbjuda. Jag kommer ihåg, för ganska exakt på veckan fyra år sedan, när jag och Anna bodde vid floden vid namn Kinabatangan, när Anna frågade mig om jag trodde att jag skulle komma tillbaka till floden. Jag svarade: ”Jag tror faktiskt inte det, det finns så många andra underbara platser på jorden att besöka”. Ack så fel jag hade.

 

Jag kommer att åka på eftermiddagen den 28e april till floden, jag stannar där i fyra dagar och tre nätter som det så snyggt heter, sen kommer jag tillbaka till "världen" med internet. Kommer alltså varken att slänga in onödiga kommentarer på folks loggar på facebook, surfa på aftonbladets underbara nätsajt, eller ens för den sakens skull svara på mejl heller, tyvärr.

 

Just nu är jag i Sepilok, i malaysiska delen av Borneo, imorgon kommer jag åka till floden Kinabatangan, tror vi kommer vara vid den delen av floden som ligger hyfsat nära Sandakan. Så har ni koll på det.

 

Ha det fint så länge, leverpastej!

 

 

Vombat

 

 

Hungrig Tasmanian devil